Despre Smart ToursOricui ii place sa calatoreasca insa nu tuturor ne place sa calatorim la fel. In 2005, am pornit la drum cu entuziasm si dorinta de a oferi turistilor nostri experiente de calatorie personalizate in cele mai mici detalii, pentru ca vacanta lor sa fie o adevarata aventura, care sa le bucure spiritul calator.

 

Persoana fizica sau juridica, fiecare SmartTourist are account manager-ul dedicat ce ii sta la dispozitie atat pentru planificarea de vacante, evenimente sau team building-uri personalizate cat si pentru consultanta si asistenta pe tot parcursul colaborarii. Suntem agenti acreditati IATA (International Air Transport Association), membrii ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) si dispunem de toate certificarile necesare pentru a oferi servicii sigure si de cea mai buna calitate.

 

Bucuria concediului incepe din momentul in care schitezi planul tau de calatorie. La fel este si pentru noi, cand iti oferim suportul necesar pentru a-ti planifica exact cum iti doresti calatoria. Destinatii aparte, preturi bune, experiente unice – calatoreste Smart cu noi! Rezerva-ti calatoria acum!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare