Servicii


Incentive

Programele de recompensare sunt o metoda foarte buna prin care companiile isi arata aprecierea pentru top performerii sau clientii lor. Vei beneficia de tarife avantajoase bugetului pentru rezervari de bilete de avion, a cazarilor, a transferurilor, inclusiv programe turistice cu ghizi locali.

Ai beneficii suplimentare prin inrolarea companiei client in programe frequent flyer. Punctele acumulate pot fi folosite pentru zboruri gratuite, upgrade la clase superioare, acces in lounge-urile din aeroporturi, prioritate pe listele de asteptare si bilete la preturi reduse.

Business

Smart travelling for business is the way to go. Te ducem rapid, oriunde ai nevoie, cu servicii de transport prin intermediul oricarui transportator international sau local. Account manager-ul dedicat proiectului oferă asistentă 24/7 si este foarte SmartCreativ in găsirea de solutii.

Conferinte si seminarii

Orice intrunire poate deveni un eveniment. Cu account manager-ul dedicat, te ajutam cu prospectarea locatiilor si organizarea completa, in plus organizam city tours, team building-uri si experiente speciale pentru audienta ta. Hai sa ne apucam de planning.

Croaziere

Caraibe, Bermuda, Alaska, Asia sau chiar mari voiaje tematice.O croaziera are toate ingredientele unei vacante deosebite: spatii de relaxare, spa&piscine, petreceri&spectacole, escale in locuri inedite si nu in ultimul rand socializare ca in niciun alt loc.

Vacante

Oferim solutii de vacanta pentru orice idee de calatorie. Am creat portalul vacantesmart.ro special pentru turistii nostri care isi incep calatoria cu o cercetare pe internet. Vei găsi o selectie a celor mai bune oferte turistice disponibile pe piata.

City-break

Acel moment in care esti la birou si te uiti de curiozitate pe net la optiuni de calatorii pentru plecat “acum, daca se poate”! Deciziile spontane uneori duc la momente epice. Pentru momentele tale epice, gasesti aici o varietate de alegeri smart pentru weekend-ul tau lung.

 

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare

Servicii