Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN HOTEL

de la
319  294 
Tarif / persoana
* perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Sun este situat in statiunea Polichrono, pe bratul Kassandra, la aproximativ 60 m de plaja si la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii unde se gasesc magazine, taverne si baruri. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul Sun dispune de recepție, salon pentru mic dejun, bar, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele gratuite, acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, seif (gratuit). La aproximativ 200 m de hotel se află o parcare publică gratuită. Nu este permis accesul cu animale de companie. Plaja: Plaja publica cu nisip si pietricele se afla la 60 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere

Toate camerele, complet renovate, sunt dotate cu 2 paturi ce permit cazarea a 2 persoane (camere cu 2 paturi single, 0,90x2,00) sau a 3 persoane (2 paturi single si un extrabed), grup sanitar propriu cu duș și uscător de păr, minifrigider (gratuit), TV, telefon, aer condiționat (gratuit), balcon sau terasă.

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta