Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Castle Design & Spa


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Bar
Bar
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Lift
Masaj
Parcare
Piscina exterioara
Receptie deschisa 24 h
Restaurant
Room service
Sauna
Schimb valutar
Seif
Sezlonguri si umbrele
Loc de joaca pentru copii

Descriere

Facilitati camere
Hotelul oferă cazare în camere duble, studiouri, apartamente, apartamente luxury și suite VIP. Toate tipurile de cameră dispun de telefon, aer condiționat, mochetă, zonă de relaxare, acces la internet Wi-Fi (gratuit), minibar (contra cost), TV, birou, balcon, baie cu duș sau cadă, bideu, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, seif (gratuit), aparat de cafea. Apartamentele Safari, Hollywood, Country, Zodiac dispun de jacuzzi, baie de aburi și saună. La cerere, se oferă fier și masă de călcat. Se oferă pătuț pentru copii, la cerere.

Facilitati Hotel
Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților: umbrele, șezlonguri și prosoape gratuite pe plajă și la piscină, acces gratuit la Aqua Park, internet gratuit în întreg complexul, parcare gratuită (locuri limitate), room service, spălătorie și curățătorie (contra cost), schimb valutar, cameră pentru bagaje, patru săli de conferință, salon de înfrumusețare, sauna (gratuit), baie de aburi (gratuit), baie turcească (contra cost), solar (contra cost), masaj (contra cost), jacuzzi (contra cost), fitness (gratuit), 3 restaurante, lobby bar (contra cost), bar pe plajă (contra cost), bar la piscină (contra cost), scaune pentru copii în restaurant (gratuit), meniu pentru copii (contra cost), loc de joacă pentru copii, club pentru copii Aladin și club Anabel pentru copii de la 4 până la 12 ani.

Localizare
Hotelul Royal Castle este situat într-un complex închis, liniștit, în stațiunea Elenite. Sunny Beach este la numai 9 km distanță, Nessebar la 15 km, iar Burgas la 45 km.

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



350 m fata de plaja