Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Panoramic & Spa


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

Informatii
Este situat in apropierea centrului orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi.
Inconjurat de frumusetea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii care vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.
Acesta va asteapta cu cele 32 spatii de cazare impartite astfel: 25 camere duble twin/ matrimoniale, 3 camere triple si 4 apartamente.

Dotari si servicii
Atrium Panoramic Hotel&Spa, Predeal va pune la dispozitie un centru wellness cu piscina, jacuzzi incalzit, sauna uscata si sala de fitness. Intimitate, liniste si un grad de confort ridicat sunt elemente ce caracterizeaza centrul SPA al hotelului nostru. Situat intr-un cadru natural captivant unde privelistea catre munti si prospetimea naturii va vor cuceri din prima clipa, puteti avea parte de o vacanta relaxanta si de o experienta SPA deosebita.
Restaurantul 'Piros Paprika' are capacitate de 100 locuri si o terasa cu 60 locuri. Isi cucereste oaspetii prin preparatele speciale cu specific unguresc, reprezentand optiunea ideala pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa. Bucataria traditional ungureasca si romaneasca, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi. Pentru copii am creat meniuri speciale, atractive ca gust si aspect.
In restaurant organizam evenimente private si corporate, personalizandu-le in functie de preferintele clientilor nostri.
Cafeneaua dispune de un numar de 32 locuri. Puteti savura cocktail-uri delicioase si variate care va ofera un plus de energie pentru o zi de rasfat, sau puteti alege sa degustati din selectia noastra de bauturi romanesti si straine. In Coffee Lounge la parterul hotelului veti gasi intotdeauna prilejul pentru a va relaxa alaturi de o bautura de calitate!

Servicii masa
MASA: restaurant propriu Piros Paprika; Mic dejun - bufet suedez

Dotari camere
Toate camerele sunt decorate elegant, in culori care arata o alegere inspirata, iar intreaga amenajare te transpune in interiorul unui hotel unde confortul primeaza. Luminile ambientale, tapetul ce aduce un aer sofisticat, decorul avand o compozitie in nuante neutre, aduc un aer sofisticat asupra intregului dormitor. Camerele dispun de seif, TV , internet, mini bar.
Camera dubla twin: camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu 2 paturi de o persoana si baie cu cada proprie.
Camera matrimoniala: camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu pat matrimonial king size si baie cu cada proprie.
Apartament: suprafata 44 mp, 2 camere separate fiecare cu usa, pat mare king size in dormitor iar in living 2 paturi care pot fi aranjate matrimonial sau twin, baie proprie cu cada

Facilitati copii
- 0-4.99 ani, cazati in camera cu paritii au gratuitate ( fara pat suplimentar );
- 5-14.99 ani vor achita 94 lei/ zi contravaloare cazare si mic dejun;
- peste 15 ani achita 126 lei/ zi contravaloare cazare si mic dejun.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



1 km fata de partie