Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden of Eden


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Complexul da impresia unui satuc de vacanta de lux, este unul din hotelurile care beneficiaza de vedere catre golf si catre peninsula Nessebar. Verdeata luxurianta ofera o senzatie de relaxare si pace, cararile pietruite, cascadele artificiale, chiar si un raulet care strabate complexul creaza o atmosfera de vis, intregul complex a fost proiectat cu gust si rafinament.

Localizare: Hotel Garden of Eden este situat la 6 km nord de Sunny Beach, la o distanta de 100 m de plaja si 1.5 km de statiunea Sveti Vlas. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul Burgas, la 26 de km. Amplasat pe plaja , la 2 km de centrul statiunii Sveti Vlas si la 1 km de portul Dinevi.

Facilitati hotel: Complexul dispunde de urmatoarele facilitati: 8 piscine exterioare, piscina interioara, aer conditionat in locurile publice, seif, room service, birou schimb valutar, magazine, centru de afaceri, sala de conferinte. Pentru activitati in incinta hotelului sunt disponibile urmatoarele: fitness teren de tenis, tenis de masa, biliard, darts, gimnastica aerobica si in apa,sporturi acvatice pe plaja, animatie pentru adulti si copii.

Dotari camere: Apartamentele sunt dispuse in 17 cladiri a cate 6 etaje. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Camerele dispun de: aer conditionat, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri,oale, tigai), toaleta si baie cu dus, telefon, balcon.

Site: https://gardenofeden.bg/

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta