Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel And Residences Emirates Pearl

   Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
812  809 
Tarif / persoana
* perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Internet gratuit
Restaurant

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl oferă unități de cazare de lux cu WiFi gratuit in cartierul emblematic West Corniche din Abu Dhabi. Proprietatea beneficiază de acces convenabil la centrul de afaceri al orașului și cartierele comerciale de lux, fiind la 35 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Abu Dhabi.

Amenajate cu candelabre impresionante, un perete decorat cu dune pline de culoare și un perete cu accente din nichel, camerele au ferestre din podea pană in tavan și un balcon cu vedere la golf sau la palate. Băile includ un dressing și o cadă de sine stătătoare.

Hotelul reprezintă o destinație gastronomică, cu Verso, un restaurant in stilul unei trattorii italiene, Pearl Lounge, un lounge elegant in hol, cu cafenea, creperie și bar, precum și Lexx, un bar de vinuri care asigură trabucuri, cocktailuri clasice și branzeturi fine. Toate restaurantele, lounge-urile și barurile au terase mari cu vedere panoramică.

Centrul de fitness cu program non-stop al hotelului are echipamente Technogym și oferă singura terasă de fitness in aer liber din capitală. Hotelul este un adevărat complex urban, avand o piscină infinită, o cadă cu hidromasaj separată și o plajă.

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl se află la 3,3 km de Marina Mall și la 10 km de Boutik Mall.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



500 m fata de plaja