Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Dubai

de la
601  549 
Tarif / persoana
* perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces persoane handicap
Aer Conditionat
Aerobic
Baby sitter
Baie cu aburi
Baie cu aburi
Bar
Cabinet medical
Centru Spa
Club
Golf
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Lift
Masaj
Parcare
Piscina exterioara
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Restaurant A' la carte
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Seif
Sezlonguri si umbrele
Loc de joaca pentru copii
Teren tenis
Sezlonguri si umbrele

Descriere

Hyatt Regency Dubai se află în zona tradiţională, la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de popularele pieţe de aur, de mirodenii şi de textile. Hyatt Regency Dubai - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute folosind serviciul de transfer gratuit, în funcţie de disponibilitate.
Facilitati
Acest hotel de lux oferă un restaurant rotativ, un patinoar privat şi acces gratuit la internet WiFi. Clubul spa şi de fitness Olympus de la Hyatt Regency găzduieşte o sală de gimnastică modernă şi terenuri de tenis. Serviciile spa sunt oferite alături de o gamă largă de masaje relaxante.
Descriere Camere
Toate camerele sunt luxoase, au mobilier elegant şi beneficiază de vedere pitorească. Unele includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde cu o băutură din minibar în timp ce urmăresc programe TV prin satelit.
Servicii Masa
Hotelul oferă opţiuni culinare unicat, de la Al Dawaar, singurul restaurant rotativ pe acoperiş din Dubai, la bucătăria autentică japoneză de la Miyako sau bucătăria internaţională la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive importante live la un bar sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot petrece profitând de renumita viaţă de noapte.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



300 m fata de plaja