Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The First Collection JVC

de la
730  629 
Tarif / persoana
* perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Descriere

The First Collection at Jumeirah Village Circle se află in districtul JVC. Hotelul are 41 de etaje și oferă 491 camere complet echipate. Acest hotel se află la 20 de minute de mers cu mașina de

centrul orașului Dubai și de Dubai South, unde se află centrul Expo 2020.

Hotelul are un Club Lounge exclusivist, o sală de gimnastică complet echipată, camere spa separate pentru bărbați și femei, o terasă la soare și o piscină mare.

Printre restaurantele de specialitate ale hotelului se numără Santè Ria, cu meniul său inspirat de aromele Americii de Sud. Village Bistro este un loc potrivit pentru familii, oferind un meniu à la carte și o selecție tip bufet.

The Walk at JBR se află la 8 km de hotel, iar Mall of the Emirates este la 7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 19 km de The First Collection at Jumeirah Village Circle.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



20 km fata de centru