Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
724  699 
Tarif / persoana
* perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Internet
Transfer aeroport
Bar
Restaurant
Seif
Balcon/Terasa
Aer Conditionat
Room service
Rent a car

Descriere

Hotel Loreley ISCHIA

Prezentare oficiala a hotelului: https://www.hotelloreley.it/

Localizare: Sant Angelo este unul dintre cele mai frumoase sate de pe insula. Hotelul este situat intr-o pozitie panoramica cu o priveliste splendida. Se afla la 15 minute de mers pe jos de la gradinile termale, de la plaja si din centru. Serviciul de transfer consta in masinile electrice care pleaca din centru si de la plaja catre hotel, de la ora 15:00 pana la ora 19:00.

Plaja Maronti se afla la doar 250m distanta fata de hotel.


Facilitati: Trei etaje, living room cu aer conditionat, salon cu bar, camera TV prin satelit, punct de internet contra-cost si incalzire centrala gratuita. Piscinile termale sunt inconjurate de un solar cu sezlonguri si umbrele de soare. Pretul este redus pentru sezlongurile si umbrelele de soare de pe plaja Fumarole, din golful Maronti.

Facilitati camere: toate camerele au baie proprie cu dus/WC, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat (15.06-15.09), incalzire, telefon, TV, seif si servicii de wi-fi.

Bucatarie: Micul dejun de tip bufet poate fi luat atat in restaurant, cat si pe frumoasa terasa (daca vremea va permite). Pentru cina, puteti alege meniul cu aperitive si bufetul de salate. Intre orele 12:30 si 15:00, va puteti orienta spre o gustare la barul piscinei.

Tratament si infrumusetare: Pretul este redus la Parcul Termal Tropical din apropiere. Puteti avea parte de momente relaxante in centrul de masaje din apropiere.


Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



800 m fata de plaja