Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
524  449 
Tarif / persoana
* perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Bar
Centru Spa
Internet contra cost
Masaj
Piscina exterioara
Receptie deschisa 24 h
Restaurant
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna

Descriere

Hotelulul Flamingo Beach se află vizavi de plaja renumită Makenzie, care a fost certificată cu Steag Albastru. Acesta este situat la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Larnaca. Proprietatea are o piscină pe acoperiş, cu vedere panoramică la Marea Mediterană. La aproximativ 5 minute de mers pe jos de hotel puteţi găsi mai multe restaurante. Lacul Sărat din Larnaca se află la 600 de metri. Centrul oraşului Larnaca este situat la 2 km.
Facilitati
Oaspeții de la Flamingo Beach beneficiază de acces la un lounge cu TV, la o sală de jocuri și la lounge-ul panoramic de pe acoperiş, Vanilla. Este disponibil şi un centru de fitness. De asemenea, puteţi profita de centrul Flamingo Beauty Spa. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate furniza servicii de închirieri auto. Proprietatea oferă parcare gratuită. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer.
Descriere Camere
Camerele spaţioase sunt dotate aer condiţionat și o baie privată. Hotelul oferă room service, disponibil timp de 13 ore pe zi. Toate camerele de la Flamingo Beach au un TV cu canale prin satelit şi vedere laterală la mare.
Servicii Masa
Oaspeţii pot beneficia de un bufet englezesc de mic dejun. Restaurantul şi barul de la Flamingo Beach oferă băuturi, mese uşoare şi gustări. De asemenea, la hotel sunt organizate săptămânal evenimente, precum nopți cu dansuri etnice locale şi bufete de cină, precum şi alte spectacole internaționale.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



30 m fata de plaja