Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Bay Resort

de la
501  479 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 22.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

Oferind 3 piscine in aer liber si terase spatioase, unde oaspetii se pot bucura de soare, hotelul Paradise Bay are vedere la Golful Paradisului pe o latură si la insulele Gozo si Comino pe cealaltă latură. Conexiunea WiFi si parcarea privată sunt gratuite.

Hotelul oferă camere cu vedere la mare, prevăzute cu TV prin satelit, mini-frigider si facilităti de ceai/cafea. Baia privată are cadă sau dus si uscător de păr.

Proprietatea serveste zilnic un mic dejun continental tip bufet. De asemenea, oaspetii pot lua masa la unul dintre cele 3 restaurante ale hotelului. Masa de pranz si cina sunt servite sub forma unui bufet mediteranean bogat, iar hotelul oferă si un meniu à la carte.

Vara, oaspetii hotelului Paradise se pot bucura de o plajă privată. Pe tot parcursul anului sunt disponibile facilităti de sporturi nautice si cursuri de scufundări cu instructori calificati. Piscina interioară incălzită este disponibilă in lunile mai reci. La cerere, oaspetii se pot relaxa in cada cu hidromasaj si la saună si beneficiază de tarife reduse la masaje. In plus, proprietatea are un teren de tenis si un loc de joacă pentru copii.

Hotelul are personal poliglot amabil, care poate oferi asistentă la orice oră. Paradise Bay asigură si 4 săli de conferinte, potrivite pentru maximum 180 de persoane.

In apropiere există o statie de autobuz cu legături către orasul Valletta si Aeroportul International din Malta, ambele la 30 km de proprietate. De asemenea, hotelul se află la distantă mică de terminalul de feribot spre insula Gozo. Plaja Mellieha este la 3,5 km.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



600 m fata de plaja