Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Belle Mare Plage

de la
2299  2049 
Tarif / persoana
* perioada 02.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala conferinte
Masaj
Jacuzzi
Centru Spa
Acces persoane handicap
Tenis de masa
Loc de joaca pentru copii
Golf
Centru fitness

Descriere

Situat de-a lungul a 2 km de plajă privată, Constance Belle Mare Plage oferă un recif de corali în largul oceanului şi include 7 restaurante şi 6 baruri.

Toate camerele de la Constance Belle Mare Plage oferă aer condiţionat şi TV prin satelit. Băile din marmură includ duş şi o cadă mare. Unităţile de cazare sunt spaţioase şi au decor elegant, iar unele se bucură de vedere la o piscină privată.

Complexul asigură o varietate de restaurante internaţionale à la carte şi tematice tip bufet, cu vedere la piscină, la plajă sau la terenul de golf. Oaspeţii pot savura băuturi la cocktail barul cu vedere la piscină.

Cele 4 piscine sunt înconjurate de grădini tropicale şi terase cu şezlonguri. Clubul pentru copii este disponibil pentru oaspeţii cu vârsta cuprinsă între 4-11 ani, oferind divertisment supravegheat pentru copii. Biroul de turism poate organiza excursii şi diverse activităţi, precum tenis şi sporturi nautice. De asemenea, complexul oferă 2 terenuri de golf cu 18 găuri, serviciu de transfer şi cursuri de iniţiere în golf.
Începând cu 01 februarie, taxa pentru terenul de golf este de 600 MUR de persoană.

În clădirea principală există magazine, iar centrul comercial Palm Beach Boutiques este vizavi de complexul Constance. Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 58,5 km şi este disponibil serviciu de transfer.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



10 m fata de plaja