Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Catalonia Royal Bavaro - All Inclusive - Adults Only

de la
2643  2639 
Tarif / persoana
* perioada 18.01.2025 - 26.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces persoane handicap
Adults Only
Aer Conditionat
Baie cu aburi
Bar
Centru Spa
Golf
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Masaj
Parcare gratuita
Piscina exterioara
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Rent a car
Restaurant
Room service
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Sezlonguri si umbrele
Snack bar
Tenis de masa
Teren tenis
Sezlonguri si umbrele

Descriere

Acest complex destinat exclusiv adulţilor se află în oraşul Punta Cana din Republica Dominicană.
Facilitati
Există WiFi gratuit şi plajă privată. Oferă mai multe piscine în aer liber şi facilități de sporturi nautice precum caiac şi windsurfing. n timpul zilei, oaspeţii cazaţi la Catalonia Royal Bavaro - All Inclusive - Adults Only pot juca o partidă de golf pe unul dintre cele 2 terenuri ale complexului. Seara, oaspeţii au la dispoziţie un cazinou şi un club de noapte. Proprietatea are şi 6 baruri, inclusiv un bar pe plajă cu sushi şi un bar cu sucuri de fructe proaspete. În plus, oaspeţii au acces la toate facilităţile, restaurantele şi activităţile oferite de proprietatea parteneră Catalonia Punta Cana. Jucătorii de golf se pot bucura de acces la cluburile de golf Cabeza de Toro şi Caribbean.
Descriere Camere
Suitele elegante au TV cu ecran plat şi balcon cu hamac. De asemenea, toate camerele includ halate, papuci, meniu de perne şi cutie de valori gratuită.
Servicii Masa
Acest complex are 6 restaurante à la carte: Thalassa, care oferă preparate mediteraneene şi un bufet complet pentru mic dejun, prânz şi cină; Cata Tapa, cu decor romantic; Sea Blue Deli & Snack, ideal pentru a savura gustări delicioase lângă piscină în timp ce admiraţi vederea la plajă; Pizzeria Sorremto, care oferă pizza la cuptor cu lemne lângă piscină; Tao - Cat, care asigură delicii rafinate din sud-estul Asiei. De asemenea, Catalonia Punta Cana are un restaurant nou unde puteţi încerca preparate vegetariene sofisticate, un restaurant special pentru oaspeţii cu privilegii, precum şi alte 9 opţiuni de luat masa.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



50 m fata de plaja