Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert

   Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1819 
Tarif / persoana
* perioada 03.08.2024 - 08.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert reprezintă un refugiu unic, situat la doar 45 de minute de Dubai, în mijlocul unei rezervații naturale protejate. Ideal pentru familii și călători în căutare de locuri retrase, acest complex privat oferă o combinaţie de aventură și liniște, într-o oază de deșert. Vilele confortabile de lângă piscină, preparatele de clasă mondială, centrul spa de hidroterapie premiat și o gamă largă de activități de familie și în aer liber adaugă o notă de lux acestei experiențe tradiționale în deșert. Exploratorii de deşert și călătorii exigenţi vor aprecia împrejurimile frumoase şi vor aprecia stilul de viaţă tradițional al Beduinilor, fără a fi nevoiţi să renunţe la confort.

Fiecare dintre cele 100 de vile au piscină privată și terasă cu șezlonguri. Acestea includ dormitoare spațioase și o zonă de relaxare confortabilă, WiFi gratuit, TV LCD, minibar complet aprovizionat, aparat de ceai/cafea și baie spațioasă cu articole de toaletă marca Asprey®.

De asemenea, facilitățile de wellness premiate de la Ritz-Carlton Al Wadi Desert includ singurul circuit cu ploi tropicale din regiune și o serie de tratamente personalizate, asigurând o atmosferă liniștită și relaxantă. Oaspeții și vizitatorii au la dispoziție un club de fitness gratuit.

Cele 3 restaurante și lounge barul oferă cele mai bune preparate locale și internaționale într-un decor elegant. Oaspeții se pot delecta cu o cină privată pe dune sub cerul înstelat sau în vârful unui turn de veghe străvechi și pot opta pentru preparate din bucătăria internațională și indiană la Kaheela, mâncăruri marocane la Moorish sau fripturi la grătar la Farmhouse.

Atracția principală a acestei rezervații naturale de 500 de hectare este legătura dintre cultură și natură. Oaspeții complexului se pot bucura zilnic de spectacole cu șoimi, plimbări în natură, tir cu arcul și alte activități de familie în aer liber, printre care și echitaţie. De asemenea, se organizează excursii de observare a vieții sălbatice, gazele albe, arabe și de nisip, cămile și cai. Copiii se pot distra la clubul de copii Ritz, care cuprinde un loc de joacă în aer liber, o echipă de experți și activități zilnice, precum tir cu arcul, echitaţie cu ponei, informații despre natură, întâlniri cu o bufniță și plimbări în natură.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



45 km fata de centru