Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambienthotels Villa Adriatica


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

Villa Adriatica este o clădire art nouveau situată pe promenada Marina Centro de la malul mării din Rimini, la 150 de metri de plajă. In grădinile hotelului există o piscină mare cu o zonă de hidromasaj.

Camerele cu aer conditionat de la Ambienthotel Villa Adriatica reflectă stilul romantic al hotelului, fiind decorate in nuante de roz, rosu si albastru. Camerele din partea cea mai veche a hotelului au mobilier clasic luxos.

Restaurantul de la Villa Adriatica este deschis vara la pranz si cină. Acesta serveste specialităti locale traditionale si o varietate de preparate din carne si peste, precum si mancăruri vegetariene. Bufetul de mic dejun include produse de patiserie, branzeturi, suncă si ouă fierte.

Vara se organizează un program de divertisment, inclusiv spectacole de seară si excursii. Sunt disponibile non-stop jucării pentru copii si biciclete gratuite.

Hotelul are acces Wi-Fi gratuit in intreaga incintă si o bibliotecă de unde se pot imprumuta DVD-uri. La receptie sunt disponibile ziare gratuite in fiecare zi.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



150 m fata de plaja