Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Resort Salalah


Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces persoane handicap
Aer Conditionat
Baby sitter
Centru Spa
Concierge
Gradina
Internet gratuit
Lift
Parcare gratuita
Piscina exterioara
Receptie deschisa 24 h
Restaurant
Room service
Sala conferinte
Seif
Sezlonguri si umbrele
Transfer aeroport

Descriere

LOCALIZARE

Millennium Resort se afla in orasul Salalah la aproape 3 km de plaja. Localizat la doar 7,7km The Museum of Frankincense Land si la aproape 17,5km Sahalnoot Valley. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 19,9km distanta.

FACILITATI

Hotelul este situat la aproape 3 km de plaja.
Acest hotel pune la dispozitie 2 restaurante si 1 bar.
Hotelul ofera o piscina si un lazy river.
Bucura-te de salonul de infrumusetare si de spa-ul hotelului care ofera o varietate mare de masaje si tratamente de relaxare si infrumusetare, sauna.
Hotelul pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata.
Millennium Resort pune la dispozitie o zona de joaca pentru copii.
Acest hotel ofera 5 sali pentru conferinte si 3 sali pentru evenimente. Acestea sunt:
-Bahareyat Meeting Room cu suprafata de 100m2 si capacitate de 50 de persoane.
-Meeting Room 1 cu suprafata de 22,63m2 si capacitate de 10 persoane
-Meeting Room 2 23,27m2 capacitate de 10 persoane
-Meeting Room 3 cu suprafata de 19,2m2 si capacitate de 6 persoane
-Meeting Room 4 cu suprafata de 53,72m2 si capacitate de 40 de persoane
-Ballroom are suprafata de 1144m2 si capacitate de 800 de persoane
-Al Basateen 1 Ballroom are suprafata de 728m2 si capacitate de 490 de persoane
-Al Basateen 2 Ballroom are suprafata de 416m2 si capacitate de 280 de persoane.
La aceasta locatie exista parcare.

RESTAURANT

Hotelul ofera 2 restaurante si 1 bar cu specific local sau international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Taybat Restaurant - Este un restaurant cu servire a la carte care ofera bufet pentru mic dejun. Acesta ofera o lume de arome captivante care variaza de la bucatariile occidentale, asiatice si din Orientul Mijlociu. Acesta este deschis intre orele 07:00am - 10:30am pentru micul dejun, 12:30pm - 03:00pm pentru pranz si 06:30pm - 10:30pm pentru cina.
Sky Grill Rooftop Restaurant - Bucurati-va de privelistile uluitoare ale orasului experimentand bucataria autentica din Oman in singurul restaurant de pe acoperis din Salalah. Acesta este deschis pentru pranz de joi pana sambata de la 12:30 pana la 15:00, pentru cina de duminica pana sambata de la 19:00 pana la 22.30
Zest Cafe - Acest bar ofera zone de relaxare in interior si in aer liber, cu vedere la piscina. Alegeti dintre prajiturile aromate, cafelele sau sucurile oferite de aceast bar. Este deschis zilnic intre orele 10:00am - 01:00am.

CAMERE

Millennium Resort ofera 285 de camere, apartamente si vile amenajate elegant - toate oferind privelisti incredibile la oras, la munte si chiar la mare. Toate camerele dispun de: un pat king size/ 2 paturi twin size, aer conditionat, televizor, Wi-Fi, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, uscator de par, 2 sticle cu apa pe zi.

Deluxe Room - Cu o priveliste frumoasa spre orasul Salalah, aceasta camera este perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de frumusetea locului. Camera are o suprafata de 30m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
Superior Room - Aceasta este o camera spatioasa cu design placut care ofera o suprafata de 32m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
Premium Room - Confortabila si cu un design modern aceasta camera are priveliste la piscina si pune la dispozitie o suprafata de 34m2 si capacitate maxima de 4 persoane.
Executive Room - Este o camera spatioasa cu design elegant care ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
One Bedroom Apartament - Apartamentul ofera o suprafata de 65m2 care este decorata elegant si vine echipata cu chicineta, living, seif. Acesta este un apartament potrivit pentru familii avand capacitate maxima de 5 persoane.
One Bedroom Chalet - Aceasta camera ofera accesul direct la o piscina exterioara, un living spatios si o zona de luat masa cu chicineta. Suprafata acestei camere este de 90m2 si are capacitate maxima de 5 persoane.
Two Bedroom Villa - Aceasta vila ofera o suprafata de 115m2 si vine echipata cu bucatarie, o zona spatioasa pentru servirea mesei, living si terasa privata cu vedere la piscina. Aceasta are capacitate maxima de 5 persoane.
Four Bedroom Villa - Aceasta vila se bucura de o arhitectura exterioara ultra-moderna si de un design interior elegant. Aceasta ofera un living spatios, o bucatarie si o piscina privata. Vila ofera o suprafata de 220m2 si are capacitate maxima de 8 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



3 km fata de plaja