Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Plaza Beach Resort

de la
599 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer Conditionat
Baie cu aburi
Baie cu aburi
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Piscina exterioara

Descriere

Web page:
http://www.continentalplazabeach.com/

Spa & Welness:
Turistii au acces la un centru spa, unde pot beneficia de baie cu aburi, sauna, jacuzzi si masaj, precum si de alte tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food:
Continental Plaza Beach Resort are 5 restaurante si 6 baruri. Restaurantele ofera atat preparate din bucataria locala cat si din cea internationala (specific italienesc, barbeque), iar in restaurantul de langa plaja turistii pot servi fructe de mare si preparate din peste.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de plaja privata, 4 piscine pentru adulti, un Aqua Park cu 3 tobogane pentru adulti, un centru de fitness, un centru pentru sporturi acvatice si scufundari, teren de volei pe plaja si mese de ping-pong. De asemenea, hotelul dispune de un amfiteatru unde se organizeaza zilnic programe de animatie si cu tematica orientala.

Localizare:
Continental Plaza Beach Resort este un hotel de 5 stele, situat in El Pasha Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 50 de metri de plaja, la o distanta de 6 km de Naama Bay si de 8 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



50 m fata de plaja