Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parque Vacacional Eden

de la
750  599 
Tarif / persoana
* perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Internet gratuit
Piscina exterioara
Restaurant

Descriere

Localizare
Parque Vacacional Eden este localizat intr-o zona linistita din Puerto de la Cruz.

Facilitati hotel
Hotelul este format din studiouri si apartamente spatioase, detine 12.000 m de gradini, 4 piscine (printre care una pentru nudisti si una pentru copii), masaj, sauna, acces internet contra cost,
Exista, de asemenea, un autobuz (gratuit) catre centrul orasului Puerto de la Cruz cu exceptia zilelor de sambata dupa amiaza si duminica.

Tipuri de camere
-> Studio
-> Studio Superior
-> Apartament
-> Apartament combinat cu studio

Dotari camere
Studiourile sunt situate in cladirea Eden Esplanade si sunt formate dintr-o singura camera (dormitor si living) cu 2 paturi single, chicineta (cuptor), seif (contra cost), TV satelit, baie cu wc, balcon. Uscator de par si fier de calcat sunt disponibile la cerere la receptie.
Studiourile superior au aceleasi dotari ca cele standard, sunt renovate si au dimensiuni mai mari si sunt localizate in cladirea Eden Luz.
Apartamentele au aceleasi facilitati ca si studiourile superior insa sunt formate dintr-un living cu sofa bed si TV satelit cu ecran plat, seif (contra cost), telefon cu linie directa si un dormitor separat cu paturi twin plus o baie cu dus si wc, chicineta si balcon. Toate apartamentele au fost renovate recent.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745.236.662 sau 0745.236.660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Nu putem garanta ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit).

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268.417.866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



850 m fata de plaja