Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1629 
Tarif / persoana
* perioada 11.12.2024 - 19.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de Check In si Check Out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Adults Only
Aer Conditionat
Aerobic
Baie cu aburi
Bar
Centru Spa
Gradina
Internet gratuit
Jacuzzi
Masaj
Parcare gratuita
Piscina exterioara
Plaja privata
Receptie deschisa 24 h
Restaurant
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Sezlonguri si umbrele
Snack bar

Descriere

Situată pe coasta de nord-vest a insulei Zanzibar, Riu Palace Zanzibar se află la 55 km de Stone Town.
Facilitati
Riu Palace Zanzibar oferă unități de cazare de lux, cu terasă privată cu vedere la Oceanul Indian. Printre facilitățile oferite se numără o piscină în aer liber, o plajă privată unde sunt disponibile facilități pentru sporturi acvatice și un centru de scufundări. Centrul de spa oferă servicii de masaj și o baie de aburi. În zonele publice interioare există candelabre, iar proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele și program de divertisment, organizat cu regularitate. Sunt incluse caiacul și stand-up paddle surfing. De asemenea, oaspeții se pot bucura de diferite activități și de spectacole și muzică live.
Descriere Camere
Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu aer condiţionat. Unele unități de cazare se află pe plaja Nungwi și au piscină privată, cadă cu hidromasaj și grădină.
Servicii Masa
Oaspeții pot savura băuturi la barul de pe plajă și pe terasa cu vedere la apusul soarelui. Riu Palace Zanzibar oferă un concept all inclusive, în cadrul căruia oaspeții pot beneficia de mic dejun tip bufet cu stații de bucătărie deschisă și au la dispoziție 2 restaurante tematice care servesc mâncăruri rafinate. De asemenea, oaspeții pot savura cele mai bune gustări și aperitive în barurile care oferă și cocktailuri fantastice.

Locatie

De ce Vacanțe Smart?

În 18 ani peste 65.000 de turiști mulțumiți

Ai nevoie de serviciile unui consultant pentru a rezerva? Sună la 0745 236 662 sau 0745 236 660

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Citește mai mult

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează direct un consultant Smart Tours la numărul de telefon 0268 417 866
iar acesta te va ajuta să alegi oferta potrivită și să planifici vacanța dorită.

Free Wi-Fi
18 ani de experiență turistică

Peste +65.000 de turiști mulțumiți!

Suntem aici pentru a te ajuta



40 m fata de plaja