Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cipru

Insula este generoasa in peisaje variate, oferind plaje cu nisip fin sau coaste abrupte ori pline de sedimente, muntii Troodos cu paduri de pin in interiorul insulei, lacuri sarate secate, cu stoluri de pasari flamingo in ochiurile de apa sarata ramase ici-colo, plantatii de portocali, lamai si culturi de vita-de-vie . Cea mai usoara, confortabila, rapida si sigura modalitate de a ajunge pe Insula Cipru este calatoria cu avionul. Vara incepe la mijlocul lunii mai si dureaza pana la mijlocul lunii octombrie. Desi temperaturile sunt destul de ridicate, briza racoroasa venita dinspre mare e o sal...

Citeste mai mult

Cipru


Insula este generoasa in peisaje variate, oferind plaje cu nisip fin sau coaste abrupte ori pline de sedimente, muntii Troodos cu paduri de pin in interiorul insulei, lacuri sarate secate, cu stoluri de pasari flamingo in ochiurile de apa sarata ramase ici-colo, plantatii de portocali, lamai si culturi de vita-de-vie . Cea mai usoara, confortabila, rapida si sigura modalitate de a ajunge pe Insula Cipru este calatoria cu avionul. Vara incepe la mijlocul lunii mai si dureaza pana la mijlocul lunii octombrie. Desi temperaturile sunt destul de ridicate, briza racoroasa venita dinspre mare e o salvare pentru turisti. In afara de plaja, innot si scufundari, va puteti aventura in plimbari pe insula pentru a vizita locatiile arheologice.