Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voucher Cadou

vouchercadou

Cauti un cadou inspirat?

Nimic mai simplu !

Ofera un VOUCHER CADOU!

  1. Ce este Voucherul?
  2. Voucherul Cadou este un certificat de valoare emis de SC SMART TOURS SRL și se poate răscumpăra numai la SC SMART TOURS SRL. Posesorul voucherului poate achita prin intermediul acestuia contravaloarea parțială sau totală a oricărui serviciu turistic rezervat la agenția noastră (sejururi, circuite, bilete avion, etc). Cât privește destinația este liber sa aleagă.

  3. Cum pot cumpăra Voucher Cadou?
  4. Nimic mai simplu. Trimite-ne un email la vreau@vacantesmart.ro cu intenția ta de cumpărare. Voucherul poate avea orice valoare dorită de tine (minim 100 RON). Având în vedere ca tu plătești vom avea nevoie de datele tale (persoană fizică sau juridica) pentru a putea emite documentele fiscale. De asemenea vom avea nevoie și de numele persoanei căreia îi faci cadoul (voucherul este nominal). Voucherul va fi expediat prin curier sau pe email după finalizarea comenzii și achitarea contravalorii acestuia.

  5. Cui pot trimite voucherele?
  6. Voucherul cadou este cea mai simplă și eficientă metodă de a face cadouri minunate familiei și prietenilor. Aceste vouchere pot fi achiționate și oferite în diferite situații cum ar fi: oferirea de cadouri angajaților unei companii, oferirea de cadouri cu ocazia unor evenimente precum căsătoria, aniversare. ,etc

Pentru mai multe detalii vă stam la dispoziție.

Tel: 0268 417 866  /  0745 236 662

Email: vreau@vacantesmart.ro