Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

echipa

VacanteSmart.ro este noul portal de rezervari online de vacante al agentiei Smart Tours din Brasov.

De 17 ani suntem alaturi de tine cu vacante smart!

Haide sa vorbim despre vacanta ta de vis

Bucuria concediului incepe in momentul in care incepi planificarea lui!

Suntem o echipa tanara si entuziasta, si ne dorim sa ajungi in vacanta pe care o meriti! Ne bucuram alaturi de tine cand iti alegi biletele sau destinatia si iti punem la dispozitie solutii de calatorie pentru orice cerere. Tanjesti dupa locatii exotice sau concedii iesite din comun? Smart Tours are avantajul de a colabora cu cei mai mari furnizori de servicii turistice din lume, garantandu-ti acces la orice produs sau destinatie turistica visezi.

Relaxarea profunda din vacanta se petrece doar atunci cand grijile au disparut. Ne luam in serios angajamentul catre clientii nostri, de a livra sejururi planificate pana in cele mai mici detalii, de o echipa de profesionisti. Vei putea sta linistit si incepe sa visezi la momentele frumoase ce te asteapta.

Servicii complete si de calitate

De 5 ani suntem agentia nr.1 in piata de vacante si sejururi din zona centrala a Romaniei.

Pentru aceasta avem de multumit numarului crescand al turistilor cu care am avut placerea sa colaboram. Fiecare client multumit ne-a permis sa invatam ceva nou, sa ne perfectionam, sa ne diversificam structura si calitatea serviciilor oferite.

In calitate de agent acreditat IATA (International Air Transport Association), dispunem de toate certificarile si acreditarile necesare pentru a putea furniza servicii complete si de cea mai buna calitate.

Smart Tours este membru certificat ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania)

Calitatea serviciilor noastre este autentificata de ISO 9001:2015

De ce VacanteSmart.ro?

Functionalitate maxima. Portalul online www.vacantesmart.ro este la un click distanta oriunde te-ai afla, conturat special pentru cei al caror timp este limitat. Nu a fost niciodata mai usor sa incepi planificarea unei vacante! Navighezi pe net si incet-incet se contureaza idealul vacantei pe care ti-l doresti. Aici vei gasi o selectie din cele mai bune oferte turistice disponibile pe piata din Romania, dezvoltate fie de Smart Tours sau oferite in parteneriat cu cei mai mari si mai seriosi touroperatori din tara. Vacanta ta smart inseamna raportul optim calitate pret, pentru criteriile selectionate. Inseamna cea mai buna oferta pentru bugetul pe care ti l-ai alocat pentru concediu. Inseamna sa te bucuri din plin din ce ti-ai propus. Totodata, daca portalul nu ofera rezultatele dorite, suntem aici pentru tine! Ne poti cere cu incredere o oferta personalizata via formularul de solicitare.

Mijloace complete pentru perfectarea tranzactiilor la distanta

Ne place sa discutam cu tine si sa realizam rezervarile impreuna. Daca totusi esti prea ocupat pentru a trece pe la birou, am pus la dispozitia ta mijloace complete pentru perfectionarea tranzatiilor. Disponibile oriunde, faciliteaza incheierea documentelor contractuale sau plata serviciilor la distanta, prin transfer banca direct din contul tau.

Documentele de calatorie sunt expediate fie electronic, fie prin curier. Nimic mai simplu! Orice modalitate ai alege, te asteptam mereu si la biroul nostru situat pe Str. 13 Decembrie, Nr. 31. Putem discuta la o cafea in timp ce demaram pasii pentru urmatoarea ta vacanta!

Date legale:
Denumire societate comerciala:
SMART TOURS SRL
Sediul social: Str. 13 Decembrie, Nr. 31, Brasov / 500199 - Romania
CUI: RO17013404
Nr.Reg.Com: J08/2873/2004
Capital Social: 25.000 RON
Licenta Turism: Categ.A / Nr. 893

Agentia noastra are incheiata Asigurarea de insolvabilitate si faliment 56318 emisa de Omniasig Vienna Insurance Group SA valabila 15.11.2022 - 14.11.2023.