Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hai în vacanță

Hai în vacanță să descoperi bucuria de a călători

Hai în vacanță cu Smart Tours Brașov

Pur și simplu hai în vacanță! Este un îndemn, o chemare, o bucurie pe care ne-am dorit de la bun început să o împărtășim cu iubitorii și pasionații de călătorii și vacanțe. Hai în vacanță a pornit de la o necesitate, de la nevoia de a aduce mai aproape lumea de oameni, de a conecta și de a descoperi că deși suntem ființe diferite, cu toții ne dorim același lucru: să fim fericiți! Iar numitorul comun al fericirii a fost reprezentat de pasiunea pentru vacanțe și călătorii.

De-a lungul timpului, ne-am confruntat cu tot felul de mituri despre vacanțe și călătorii, pe care am ales să le împărtășim cu voi, în ideea în care veți căpăta încrederea necesară pentru a vă lăsa părtași la dorința noastră ca agenție, aceea de a oferi turiștilor experiențe de călătorie personalizate în cele mai mici detalii.

De ce să plec în vacanță cu Smart Tours?

Pe lângă toate certificările de care dispunem și care demonstrează că oferim servicii sigure și de cea mai bună calitate (suntem agenți acreditați IATA și membri ANAT), consultanții agenției de turism Smart Tours Brașov, îți oferă suportul în planificarea vacanței în cele mai mici detalii, astfel încât vacanța ta să fie o adevărată experiență senzorială, o aventură inedită, care să îți umple de energie spiritul călător. Să recunoaștem, că bucuria concediului începe chiar din momentul în care îți schițezi planul de călătorie. La fel este și pentru agenții noștri de turism, atunci când îți oferă suportul necesar pentru a-ți planifica călătoria exact cum îți dorești. Mai mult de atât, ne străduim să luăm pe cât posibil pulsul multor destinații, vacanțe exotice, experiențe și croaziere, din cele mai frumoase locuri de pe acest pământ, ca mai apoi să le împachetăm și trimitem către turiști sub forma celor mai bune oferte, cu prețuri avantajoase.

Vreau o vacanță smart!

Există multe persoane care sunt de părere că nu au nevoie de o agenție de turism pentru a pleca într-o vacanță. Într-adevăr având în vedere că accesul la informație în ziua de azi se face mult mai ușor, ai nenumărate site-uri de unde te poți informa înainte să pleci într-o vacanță. Însă ai oare întotdeauna suficient timp la dispoziție să cauți informații, să citești, să analizezi opțiunile de cazare, zbor sau transfer?

În această situație agentul de turism își intră în exercitarea rolului său. O agenție de turism îți poate oferi cele mai bune opțiuni și prețuri, îți poate răspunde la întrebări și nelămuriri și cel mai important aspect, cunoaște foarte bine produsul.

Ghizii agenției de turism Smart Tours Brașov îți oferă o bună cunoaștere, acesta fiind un aspect foarte important. De aceea, ghizii noștri pregătesc vacanțele cu mare precizie, dedicare, entuziasm și interes, ca și cum ar alege cele mai bune variante pentru propriul concediu. Într-o lume în care lipsa timpului este resimțită la nivel global, ca agenție de turism este esențial să fii la curent cu toate aspectele și informațiile ce țin de călătorii și vacanțe. Prin urmare, ghizii Smart Tours îți oferă vacanțele personalizate la calitatea și prețul adecvate fiecărui turist în parte, economisind, astfel, timp și energie pentru turiștii noștri.

Hai în vacanță cu Smart Tours Brașov să descoperi că nu este scump!

Ideea că o vacanță este mult prea scumpă, nu este decât un mit. Așa că în loc să amânăm și să ajungem să nu mai plecăm deloc, gândindu-ne că poate plecăm anul viitor, mai bine rămânem deschiși către noi oportunități. Vacanțele sunt diverse și au devenit din ce în ce mai accesibile. Când ne gândim la o vacanță, nu trebuie să ajungem neapărat la capătul lumii, în Zambia sau Honolulu. Poți avea o experiență inedită de călătorie, descoperind chiar frumusețile țării în care trăiești. Cu planificare din timp, te ajutăm să pui cap la cap vacanța în funcție de bugetul tău, recomandând pe această cale nenumărate opțiuni de transport, cazare, transfer, astfel ca tu să te simți relaxat, detașat și cu adevărat mulțumit de alegerea făcută.

Hai în vacanță nu mai este un motto, ci a devenit un stil de viață! Adevărul este că cel mai bun moment de a-ți lua o vacanță și de a călători este atunci când simți nevoia, când simți că vrei să te deconectezi, că vrei să iei pulsul unui tărâm nou, unei culturi noi, când atât corpul, cât și mintea ta îți transmit cu căldură că ai pur și simplu nevoie să îți încarci bateriile.

Fie că vrei o vacanță exotică în Zanzibar, o vacanță city break într-un oraș de noapte, sau pur și simplu o scurtă vacanță în împrejurimile țării tale, nu mai amâna momentul, deoarece călătoriile sunt experiențe cu adevărat minunate, care te fac să devii mai conștient de lumea înconjurătoare și îți oferă noi oportunități și aventuri.

#haiînvacanță