Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

Incentive

Programele de recompensare sunt o metoda foarte buna prin care companiile isi arata aprecierea pentru top performerii sau clientii lor. Vei beneficia de tarife avantajoase bugetului pentru rezervari de bilete de avion, a cazarilor, a transferurilor, inclusiv programe turistice cu ghizi locali.

Business

Smart travelling for business is the way to go. Te ducem rapid, oriunde ai nevoie, cu servicii de transport prin intermediul oricarui transportator international sau local. Account manager-ul dedicat proiectului oferă asistentă 24/7 si este foarte SmartCreativ in găsirea de solutii.

Conferinte si seminarii

Orice intrunire poate deveni un eveniment. Cu account manager-ul dedicat, te ajutam cu prospectarea locatiilor si organizarea completa, in plus organizam city tours, team building-uri si experiente speciale pentru audienta ta. Hai sa ne apucam de planning.

Croaziere

Caraibe, Bermuda, Alaska, Asia sau chiar mari voiaje tematice.

O croaziera are toate ingredientele unei vacante deosebite: spatii de relaxare, spa&piscine, petreceri&spectacole, escale in locuri inedite si nu in ultimul rand socializare ca in niciun alt loc.

Vacante

Oferim solutii de vacanta pentru orice idee de calatorie. Am creat portalul vacantesmart.ro special pentru turistii nostri care isi incep calatoria cu o cercetare pe internet. Vei găsi o selectie a celor mai bune oferte turistice disponibile pe piata.

City-break

Acel moment in care esti la birou si te uiti de curiozitate pe net la optiuni de calatorii pentru plecat “acum, daca se poate”! Deciziile spontane uneori duc la momente epice. Pentru momentele tale epice, gasesti aici o varietate de alegeri smart pentru weekend-ul tau lung.

Smart Traveller Tip

Incearca sa te informezi cat poti de bine cu privire la destinatia in care te duci - obiectivele cele mai vizitate, restaurante, baruri, etc. In plus, ca sa afli de locuri inedite si mai putin promovate, invata limba respectivei tari la nivel conversational si vorbeste cu localnicii. E o ocazie foarte buna pentru socializare, interactiune cu diferite culturi si multe momente "kodak".

Noema Ciobanu

Business Travel Manager