Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croatia

Croaţia este o ţară a cărei abundenţă de frumuseţi naturale nu este doar menită să vă taie răsuflarea, ci acoperă şi un areal atât de vast încât, pentru a experimenta tot ce această ţară dalmatică are de oferit, aveţi nevoie să vă obişnuiţi cu fiecare dintre regiuni. De la ...

Citeste mai mult

Croatia


Croaţia este o ţară a cărei abundenţă de frumuseţi naturale nu este doar menită să vă taie răsuflarea, ci acoperă şi un areal atât de vast încât, pentru a experimenta tot ce această ţară dalmatică are de oferit, aveţi nevoie să vă obişnuiţi cu fiecare dintre regiuni. De la zidurile istorice, aproape mistice ale cetăţii Dubrovnik, până la atmosfera mediterană aproape contagioasă, peisajele văzute aici si descrise, pe scurt, sunt unele dintre cele mai impresionante din întreaga lume. Coasta riverană Mării Adriatice este înţesată de munţi spectaculoşi, de la apele turcoaz ale mării în partea de sud, până la terenul accidentat din Bikovo din partea sa nordică.