Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maldive

Arhipelagul Insulelor Maldive este situat in Oceanul Indian, la sud de India si Sri Lanka, de o parte si de alta a Ecuatorului si are o colectie impresionanta de insule, imprastiate parca in ocean. Doar 200 de insule sunt locuite, iar din acestea cam 80 sunt resorturi turistice, fiecare fiind situat pe o singura insula. Aici poti intalni insule salbatice, netulburate de prezenta omului, pe care le poti chiar inchiria pentru o perioada sau poti alege sa petreci un sejur de neuitat intr-un resort luxuriant, unde totul este gandit si facut pentru desfatarea...

Citeste mai mult

Maldive


Arhipelagul Insulelor Maldive este situat in Oceanul Indian, la sud de India si Sri Lanka, de o parte si de alta a Ecuatorului si are o colectie impresionanta de insule, imprastiate parca in ocean. Doar 200 de insule sunt locuite, iar din acestea cam 80 sunt resorturi turistice, fiecare fiind situat pe o singura insula. Aici poti intalni insule salbatice, netulburate de prezenta omului, pe care le poti chiar inchiria pentru o perioada sau poti alege sa petreci un sejur de neuitat intr-un resort luxuriant, unde totul este gandit si facut pentru desfatarea ta, cu vile si camere moderne sau bungalow-uri cu jacuzzi, din care poti cobori direct in "gradina de corali" din ocean si unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stress.