Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sri Lanka

Sri Lanka

Smart Tip: Viziteaza templul Gangaramaya Vihara, unul dintre cele mai frumoase temple budiste din lume. 

Citeste mai mult

Sri Lanka


Numită în repetate rânduri "Perla Oceanului Indian", Sri Lanka este o insulă incredibil de frumoasă, cu un interior acoperit de vaste jungle tropicale și o coastă presărată cu nisip fin și auriu. Insula în formă de lacrimă este alcătuită dintr-o serie de forme montane și cuprinde mai mult de 100 de cascade pitorești, precum și nenumărate trasee turistice prin locuri ale căror vedere vă poate tăia respirația, precum traseul cunoscut sub numele de "Sfârșitul Lumii". Sri Lanka este și gazda unei faune diverse, incluzând leoparzi, crocodili, maimuțe și multe specii de păsări. Este faimoasă pentru populația sa de elefanți, văzuți cel mai bine în orfelinatul dedicat acestor nobile animale, de la Pinnawala.
Festivalul Kites se desfășoară la poalele munților Lavinia, iar arta și dansul tradițional se pot vedea cel mai bine în Colombo, de ziua națională, Navam Perahera. Primul exportator mondial de ceai se prezintă ca o alternativă turistică exotică în mijlocul Oceanului Indian, oferind nenumărate frumuseți naturale și o cultură antică greu de egalat, într-un relief variat, prea puțin cunoscut europenilor.

Vacante cu avionul