Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ucraina

Ucraina


Ucraina este cu adevărat un loc unic, ce merită cu prisosință vizitat. Cea mai mare țară europeană, localizată în partea de est a continentului, este izbitor de diferită de majoritatea națiunilor europene și un real mister pentru milioane de turiști. Vizitatori din toate lumea sosesc aici nu doar pentru a se bucura de peisajele naturale spectaculoase, dar și pentru a se trăi în spiritul vechilor cazaci, pentru a le cunoaște moștenirea culturală bogată și a încerca faimoasele borșuri. Ucraina atrage cu misterele sale și ademenește aventurierii ce doresc să-i descopere adevăratul caracter.
Fiecare turist se va simți ca un căutător de comori pentru ca niciodată nu știe de ce astfel de bogății vor avea parte de-a lungul itinerariului de vacanță. Din acest punct de vedere, putem să spunem că Ucraina este mai degrabă un cufăr plin de comori, înțesat de bogății. Dispune, de-a lungul teritoriului său, două râuri maiestoase, Nipru și Nistru, faimoase pentru malurile lor verzi. Puteți vizita două mări, ambele splendide: Marea Neagră și Marea Azov. Unicul deșert adevărat din Europa - dunele de nisip Oleșchi (Oleshky), de pe țărmul Mării Negre, se întinde lângă una dintre cele mai mari păduri plantate de om din lume. Puteți vizita și rezervațiile naturale, susținând o viață sălbatică cu multe animale și plante pe cale de dispariție. Lanțurile montane străvechi, Munții Crimeei și Carpații, lacurile precum cristalul, cascadele fermecătoare, insulele nelocuite, peșterile subterane și văile împânzite de narcise - toate acestea sunt concentrate pe teritoriul Ucrainei.